Waar waren we ook weer gebleven….?

Veel gezeur met het oude blog-programma. Zo te merken is zowel de site van die ontwikkelaar als diens software gehackt. Reden waarom we dus vanaf heden publiceren met dit pakket. Nee, helemaal begrijpen doen we het nog niet en dus ook nauwelijks tijd om ons erin te verdiepen. Toch willen we jullie niet in het ongewisse laten over ons wel- en soms wee.
Vanaf vandaag komt er een enorme puist sneeuw op ons af, maar hebben we gelukkig alle voorzorgsmaatregelen genomen om de komende dagen door te komen. Iets wat nu niet direct kan worden gezegd van veel mede-inwoners van ons dorp, of beter, de regio. Als het aan het zou liggen is er binnen niet al te lange tijd geen boom meer te bekennen en gaan het dus richting derde wereld, maar daarover binnenkort meer. Dat wil zeggen, als we kans zien onze trouwe lezers te verwittigen dát we weer publiceren.
Om toch een beetje zicht te hebben op het bereik van deze blog dus de vraag of je even wilt reageren. Hetzij via de comment mogelijkheid hier of desnoods even via een mailtje.

Dit is slechts de start van een nieuw begin en daarmee hopen we jullie weer helemaal op de hoogte te gaan houden. Veel plezier.

24 thoughts on “Waar waren we ook weer gebleven….?

 1. Helemaal ingelijst ontvangen. Alsof je een brief aan het lezen bent.

  Met jullie goedgevulde vrieskisten overleven jullie de sneeuwberg die er aankomt, zeker als ze nog zo gevuld zijn als van de zomer, dus kun je op je gemak ipv achter de garaniums achter de sneeuwberg gaan zitten.

  Ineke

 2. Zo, klaar, snelgekoppeld, welkom dus weer! Vraag van Katinka geldt ook voor mij: de ouwe nog laten zitten of verhuis je de heleboel? Trouwens in de ouwe zag ik dat alle commentaren verdwenen waren???

 3. Hé, fijn dat jullie weer luid en duidelijk over komen.
  Graaf maar lekker in, moet je eens kijken hoe jullie nu gebruik kunnen maken van de “voorraad”.
  dikke kus An

 4. Hi kanjers, ook hier in Haarlem is hij gewoon te openen via de mail. Geniet van de kou, voor je het weet zit je weer in 40 graden! Liefs van ons hier.

 5. Dag Miep en Hans, jullie zitten nu ook bij onze “contactpersonen” in de mail dus vanaf nu ook onze ‘op smaak gezouten’ reacties!
  Groet, BaMi.

 6. Ha Mip en Hans,
  Het is goed gelukt hoor, maar wel een beetje zonde van jullie oude blog of kan je dat er weer bij zetten ? ik hoop het , anders is het een beetje zonde van al dat werk.Groet Luuk

 7. hai beidjes en het beestenspul,

  fijn, dat jullie weer online zijn, want één van de eerste dingen, die ik s. ochtends doe, is jullie blog lezen.

  Dat leidt lekker af, want ik kan nog geen kant op met dat poot me. Vrijdag weer controle in het ziekenhuis. We gaan wel aan het einde van de ochtend, dan is het minder druk……wisten wij veel, dat je eerst een nummertje moet halen bij een bepaald loket…..

  Verder koud hier, maar bij jullie ook. Jaap heeft nog 5 kruiwagens hout naar binnen gesjouwd vanmiddag. Echt balen, dat ik niet kan helpen!

  Julllie hebben mijn mails toch wel ontvangen, hoop ik.

  Verder weinig te melden.

  Groetjes en liefs,
  Ine

 8. Hallo Miep en Hans, jullie staan weer onder mijn fovorieten hoor. Maar de oude blog kan ik ook nog steeds openen. Heel veel sterkte met het gewinter, maar dat lukt jullie wel. Heel veel lieve groeten uit een heeeeeel koud Vlaardingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s