De weg naar nieuwe verhalen.

Ik word nu in een stoel gezet achter het beeldscherm met mijn handen op het toetsenbord. Hans vroeg nog, terwijl ik onder de douche stond: “Jij kunt toch zo snel typen? Nou, dan mag je nu wel opschieten voordat we uit de lucht zijn”. Even nog mijn koffie opdrinken en dan kan ik weer doorgaan. Heerlijk zo naar buiten kijken terwijl daar de sneeuw uit de lucht dondert, kopje koffie, sigaretje en voorzichtig wakker worden. Ja, het is wat zo’n nieuwe blog en dan voor het eerst weer een nieuwe bijdrage.

Dit kreeg ik allemaal gedicteerd door Hans om zo onze nieuwe blog te kunnen bekijken.

Ik ben heel benieuwd hoe het er uit zal zien. In ieder geval wil ik al die mensen die zowel op de blog als e-mail hebben gereageerd heel hartelijk bedanken. Nu eerst mijn haar afdrogen en in de kleren. Vandaag zal ik een echte blog schrijven, waarmee ik bedoel dat er een verhaal aan vast zit.

Hanszio en Mip.

5 thoughts on “De weg naar nieuwe verhalen.

 1. Kijk nou toch eens aan: een romantische blog! Ziet er lekker uit, daar heb je geen familie bij nodig, nee toch? En nogmaals welkom dus bij de grote grote WordPress-family, waar vele pittige blogs zijn te vinden. Zo, kom nou maar weer op met die verhalen!

 2. hallo schat,

  Zeer klein krabbeltje van deze kant,

  Ben blij dat het jullie goed gaat…..heb helaas niet veel tijd om nog meer te lezen, dus andere keer dan maar….nice picture..

  dikke kus

  Dita

  P.S.
  Alles gaat prima hier 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s