Rubber Duck….

Dankzij het internet kunnen wij toch nog bij blijven. Nieuws, mail, weetjes en andere trivia. We hebben nu snel internet. We hadden al maanden geleden een poging gedaan om over  te stappen naar een hier opererende provider, maar die liet ons weten dat voor een wifi-verbinding naar de watertoren drie kilometer verderop een rij bomen het signaal zou verstoren. Tot verleden week ineens, tijdens een vreselijke regenbui, een paar met ladders gewapende mannen voor de deur stonden “We komen uw internet aansluiten.”  was slechts hun mededeling. Maar die bomen……? Het zicht… signaal…?  Twee uur later en achtergelaten met een uiterst vriendelijke en duidelijke uitleg hadden wij dus ‘snel’ en ongestoord internet.  Het betekend nog al wat. We kunnen nu werk uploaden en aan Den Volken tonen en trachten daar werk uit te peuteren.

Míp is ondertussen doende haar workshops te verfijnen en heeft de wind mee omdat ook hier in Hongarije de interesse voor bewuster en gezonder eten begint toe te nemen met als gevolg dat deelnemers zich niet alleen uit het Nederlandse, maar ook uit het Hongaarse  kamp aanmelden. Zelf kan ik over de huidige situatie alleen maar melden dat het kommer en kwel is in de hele regio. De opdracht van Kroatië bijvoorbeeld? Gaat niet door! Algehele bezuinigingen vanwege de crisis en met als gevolg dat de soldaten zelfs thuis moeten blijven omdat het leger hen niet kan voeden en verwarmen…….  De grote opdracht van Hongaarse kant zit nog steeds in de koker, alleen het hoe, wat en wanneer is nog steeds onduidelijk… althans voor ons.  We blijven optimistisch en zien wel hoe het allemaal gaat lopen.

Dan de titel van deze blog. Die slaat wat mij betreft op de onderstaande link. De jongste mailde gisteren dit fenomeen aan ons en de gemeenschappelijke muziekkeuze maakte dat ik jullie daarvan deelgenoot wens te maken. Misschien ken je haar al en is dit dan oud nieuws. Voor ons is het een zalfje voor de ziel en we draaien ons dan ook een toer in de rondte met dit stemgeluid. Feestje in ons huis met dit  nieuwe en gelijkertijd bekende geluid en zelden heb ik iemand gezien die op deze manier vorm geeft aan haar stemgeluid…. vandaar de titel… Rubber Duck! Zitten… geluid hard en genieten.

Hanszio

One thought on “Rubber Duck….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s