Invitatie

Ja, we weten het. Nederland is ver weg op zo’n moment, maar toch… Om jullie lezers in dat verre Nederland toch op de hoogte te houden dan maar de officiële uitnodiging…. in het Engels, dat nu weer wel. Heeft iets van doen met het internationale karakter van het geheel.

Hier in huis gonst het in ieder geval van de actitiviteiten. Laatste controle van …  en wanneer haalt M de meest verse ingrediënten nog in huis en zal alles voorradig zijn van wat ze nodig heeft straks.  Klinkt misschien erg makkelijk, maar dan toch driehonderd mensen iets gaan voorschotelen wat ze waarschijnlijk niet kennen, dan moet je goed voor de dag komen.

Hoe dan ook, wij zijn er dus even druk mee en vandaar dat we ons dezer dagen beperken tot dienstmededelingen. Bij deze dus alsnog de uitnodiging.

6 thoughts on “Invitatie

 1. Gosjegosje, zag ik vanmorgen dit mooie bericht en had geen tijd om te reageren (later wel in mailtje)…kijk ik nu nog een keer en nog geen reacties! Dus dan toch maar een enthousiaste kreet van mij hier: ziet er prachtig uit! We komen natuurlijk en zijn bloednieuwsgierig!
  Wie volgt?

 2. Dat laten wij ons niet ontgaan! Katinka
  En in mei…waar gaat de expo dan naartoe….toch zonde om maar 1x te hangen, op de embassy herself mischien. Of worden ze gewoon allemaal gekocht.

 3. Lieve Hans en Mip,

  Wij hebben een vulkaanaswolk boven het luchtruim en kunnen derhalve niet aanvliegen. Jammer. We hadden er graag bij willen zijn. Heel veel succes en plezier uit zonnig Vlaardingen

 4. Lieve hans en mip

  heel veel succes volgend week. Kom snel weer eens bij jullie langs, want vanaf 29 april ben ik werkloos.
  Op welk telefoonnummer zijn jullie tegenwoordig te bereiken?

  groeten/
  X

  Jan

 5. een uitnodiging en dan wil ik natuurlijk komen, maar, zolas je waarschijnlijk al dacht redt het op mijn fietsje niet.
  Ik zou zo graag. In gedachte zijn we er natuurlijk bij en zien jullie apetrots in jullie nieuwe vaderland, binnen 3 jaar, jullie expositie openen.
  Laat ons meegenieten van jullie lotgevallen die dagen en Mipje, bon courage en laat de hongaren zien en proeven dat nederlands eten niet alleen uit hutspot en hachee betstaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s