Alweer een huishoudelijke mededeling.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Wanneer wordt ons huis weer gewoon huis? Overal hangen en staan foto’s. Dozen en tafels vol afdrukken. En dan moet daaruit ook nog een keuze worden gemaakt. Wat wel en wat dan maar niet. De ruimte van de galerie is groot maar heeft ook haar beperkingen. Vooral als je beseft dat er ook nog een grote groep uit Brabant komt om zich te presenteren als kandidaat voor Culturele Hoofdstad 2018. Het zal passen en meten worden om alles uiteindelijk toch nog mooi tot zijn recht te laten komen.

Maar ook mijn eigen aandeel zorgt ervoor dat het huis even niet is wat het zou moeten zijn. Hoewel de geuren in de keuken natuurlijk wel weer zorgen voor een huiselijke sfeer. Zij het dat het allemaal in wat grotere hoeveelheden is. En omdat alles zich altijd in mijn hoofd afspeelt  hoe ik het zou willen hebben is dat vaak moeilijk communiceren. Juist omdat er nu helpende handen worden aangeboden zal ik meer moeten omschrijven om duidelijk te maken wat mijn plannen zijn. Maar met de workshops heb ik daar al het één en ander van geleerd. Laat ik zeggen dat ik aan nieuw leerproces in mijn leven ben begonnen en dat ik erachter kom dat dit toch wel veel kan opleveren.

En nu maar de regen trotseren en een wandeling maken met Pip en Jolene. Ik heb namelijk de indruk dat zij bij een ieder die aan het hek verschijnt asiel willen aanvragen omdat ze zich zwaar verwaarloosd voelen. En helemaal ongelijk hebben ze niet.

Voor de rest van de weersomstandigheden maar klikken op de blog: Koken voor Liefde. Dat verhaal zegt waarschijnlijk wel voldoende.

Mip

5 thoughts on “Alweer een huishoudelijke mededeling.

 1. Voortaan twee weblogs volgen??? Oei. Eerst dan naar het Land dat lokt en voor je het weet wordt je verder gelokt naar Koken met liefde. Nou ik spring vol liefde van de hak op de tak. Maar gaat Hans er ook nog 1 apart maken, een fotlog. oh nee is er al?? De panorama foto’s. Jullie zijn wel exhibitionistisch.
  Doei veel succes 22e met exhibitie en expositie en de 20e is ook een leuke dag
  doei

 2. He, he, eindelijk jullie blog weer gevonden.
  Dat jullie van blog adres waren veranderd zag ik vandaag pas, want het was naar mijn oude mail adres gestuurd, waar ik nog zeer zelden op kijk. Mijn fout.
  Oké liefs van mij.
  Lia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s