Muziek om warm van te worden.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Met de melding dat ons dorp nog niet verzopen is, dit als enige regel over het weer. Hoewel? Door dit weer veel meer binnen dan gewoon in deze tijd van het jaar. Natuurlijk wel twee keer per dag naar buiten om de honden uit te laten. Waarschijnlijk ook omdat ik zelf moet luchten. Want een hele dag binnen is aan mij niet besteed. Zelfs niet als ik door de wind word weg geblazen of tegelijk een koude douche aan regenwater over me heen krijg.

Het was in januari dat ik via de radio hoorde dat haar nieuwe cd op 1 februari uit zou komen. Vanaf die dag zocht ik koortsachtig het internet af naar nieuws. Na enige tijd gaf ik het op met de gedachte dat ik het waarschijnlijk verkeerd gehoord had. Maar Hans vond ineens ergens een regel die over haar ging. En toen las ik ook dat zij op 11 mei in Paradiso zou staan. De allereerste keer dat een gevoel van heimwee mij bekroop, want gezien de tourlijst zou ze Hongarije niet aandoen.

Vorige week werd ik vroeg in de morgen gewekt door haar stem die iets zong wat ik niet kende. Met betraande ogen en een huid vol kippenvel rende ik naar beneden en zag de computer allemaal nieuwe titels downloaden (tegen betaling uiteraard want ik hou absoluut niet van illegale downloads, een artiest heeft recht op betaling). Ja, Hans is een man om van te houden. Tijdens de nachtelijke uren, als hij weer eens niet kan slapen, vond hij haar nieuwe cd. Natalie Merchant; Leave your sleep. Hoe toepasselijk kan een titel voor een dubbel cd zijn.

Nu zou ik er alles over kunnen vertellen maar stuur hierbij dan liever een recensie mee. Die je hier kunt vinden: de recensent.nl

En ga daarna naar you tube en tik in: natalie merchant leave your sleep. Daar kun je filmpjes vinden die bij het album horen. Dus geen slechte met telefoon gemaakte niet aan te horen en bijna niet te herkennen filmpjes.

Veel plezier en laat eens weten of ook jouw hart sneller gaat kloppen.

Mip

One thought on “Muziek om warm van te worden.

  1. Dank! Kende haar niet, heb nu even geluisterd naar the man in the wilderness, inderdaad kippenvel en brok in keel, niks mooier dan poëzie met muziek of omgekeerd, dat maakt me niet uit en wat een stem….Nu moet ik helaas weer even iets moeten, maar vanavond….lekker verder luisteren,lezen en kijken. Al weer een dag met een gouden randje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s