Goede morgen.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Eigenlijk zou deze blog zonder woorden worden gemaakt. Maar soms moet er toch iets aan toegevoegd worden. Zoals het filmpje dat Hans vanmorgen maakte rond de klok van vijf uur. Gino was toen al een tijdje wakker.

Mip en deze keer natuurlijk ook Hans.

10 thoughts on “Goede morgen.

 1. Ja Gino is een mooie vent en lief voor zijn dames dat zie je, het worden al echte dames zie ik. Hij is nu al een filmster en ik geloof dat hij wist dat de camera deze morgen aanwezig was.

 2. Nou! Echt een heer van stand hoor…De manier waarop hij zijn kop scheef houdt na z’n kraai doet me denken aan de zwier waarmee lang lang geleden de heren hun gevederde hoed afnamen voor de dames.Prachtig! En de meisjes zijn voorlopig gewoon lief..

 3. En daar zal je naast wonen, zeg (ha,ha,ha)
  Hij is geweldig, wat een volume. Hoe gaat het verder met jullie?
  liefs,
  Hans en Vera

 4. Het is ook leuk om het verschil te zien tussen hoe stoer & zelfverzekerd Gino de showbizztrap afkomt en hoe schuchter de dames dat doen. Vervolgens is het leuk om de gebaren en geluidjes Van Gino waar te nemen in zijn poging de dames te wijzen waar het voer ligt. Hij laat zijn harem eerst eten en pikt dan alsnog een graantje mee. Wat een vent! En hij kraait echt de longen uit zijn lijf. Prachtig!

 5. OH, HOE MOOI TOCH DE NATUUR. Onze poes heeft vandaag vier babies gekregen. Ik lig te smullen van genoegen bij het zien van dat schoons. En dan ook nog dit filmpje. Super gelukkiig word ik daarvan.

 6. De dames lagen nog zo lekker te slapen, dat geloei van Gino en dan de grote baas die de deur openmaakt….bijna zielig.
  Mooi filmpje!

 7. Hahaha! Volgens mij denken de dames gewoon: Gino, had nog effe je kop dicht gehouden! Wij zijn nog niet uitgeslapen en nu moeten we naar buiten! Maar het moet gezegd worden: Gino doet het goed voor de camera!

 8. daar kan je geld mee verdienen hoor, wat een kanjer, maar moet eerlijk bekennen dat ik niet blij zou zijn als Gino mijn buurman was.

 9. Ik dacht, kom ik ga die Gino nog even analyseren en eens goed kijken en luisteren. Dus filmpje nogmaals gekeken en toen direct daarna kreeg ik ineens een een filmpje over Catalyzing Conscious Capatalism Summit. een reflectie uit 2010. Heel wat anders. Geen haan en geen kippen, wel mensen die iets zinnigs zeiden over bewust kapitalisme. Hebben jullie dat filpmpje er gewoon onder gezet of zo…. goeie grap.
  Of ineens een hacker. haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s