Herinneringen.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Ik had al een hele stapel foto’s bij elkaar gezocht. Een mooie selectie gemaakt van herinneringen. Ook had ik een keurige verhaallijn over toen en nu. Maar ik heb alles weggegooid. Gewist met één druk op de knop.

Al dagen zijn wij buiten aan de slag. Heerlijk werken in de zon. Goed aangekleed, dat wel want de griep wortelt zich diep in ons en één windvlaag en je ligt weer dagen klappertandend tussen de lakens. Zonde van de tijd natuurlijk. Tijd die je zou kunnen besteden aan mooie dingen. En één van die dingen is de toekomst van de moestuin. Ja, ja elk jaar weer en elk jaar weer een nieuwe uitdaging om het nog beter te doen. Net zo lang…. nou ja, helemaal tevreden ben ik nooit. Maar het is fijn om bezig te zijn met toekomst. En daarom wiste ik mijn verhaal, omdat het verleden allemaal al geschreven is en door sommigen ook gelezen is. Precies vijf jaar kwamen wij aan in Hongarije waar we vanaf dag 1 geen spijt van hebben gehad. Er waren mooie, spannende en fijne momenten. Verdrietige en intens verdrietige momenten. Maar toch, de toekomst heeft ons altijd overeind gehouden en die toekomst ziet er heel mooi uit. En plannen te over om die toekomst als een mooie bloem te laten ontluiken. Op naar de volgende vijf jaar!

Mip

7 thoughts on “Herinneringen.

  1. Ja…je wordt zo moe van achteruit kijken, doet pijn in je nek. Fijn die 5 jaar en nu gewoon met de kop in de wind vooruit! Liefs daarbij van ons.

  2. blijg genieten van de mooie dingen en sla de mindere op in het vakje..hoe was het ook weer. Fijn dat jullie positief blijven, knap.

  3. Yesterday is history, tomorrow is a mystery,
    and today is a gift ! (that’s why they call it the present)

    Dikke lustrumkusknuffels en vollemaansevrouwendagverleidingen xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s