Lekkere tegenvaller…

Ja, had de arts nog zo gezegd… we kijken volgende week of het gips eraf kan en dat we het vervangen door een support of zoiets.
Vanmorgen dus wederom naar het ziekenhuis en kijken wat ervan waar zou zijn.
Nou, dat was dus snel bekeken…. gips verwijderen en holy shit…. een nog dikkere voet dan verleden week.
Ik denk nog.. als hij ergens gaat drukken en dan vraagt of het pijn doet…. dan een stiff upperlip en gewoon ontkennen….”Valt wel mee hoor, dokter”
Hij neemt de voet ter hand ( hé.. da’s een leuke) en begint her en der een beetje te frotten en ondanks dat ik een sterke jongen ben vliegen mijn longen open en schreeuw ik het zachtjes uit… dacht ik dus.
Opnieuw röntgen en wachten….. tja… dat wordt opnieuw gips meneer en minstens een week of vijf zes geduld.
“Loopgips?” probeer ik nog…. maar nee, daar heeft hij geen vertrouwen in.
Wat wel kan is dus dit gips vervangen door lichtgewicht gips maar daarvan zegt de menukaart dat dit een eigen bijdrage vereist van huf 8.000. Nou, dus volgende week terug en dan daarna lichtvoetig genezen…… holy shit nog an toe. Dat is een streep door de rekening, maar gelukkig komen R&A dit weekend voor een paar weken en als bonus brengen vrienden morgen een perfecte rolstoel zodat Míp met mij kan rolstoeldansen.

Hanszio

9 thoughts on “Lekkere tegenvaller…

 1. Vette pech man. Kneuzen is lastiger dan breken, want lastiger om dat geduld op te brengen. Maar eens zal je weer huppelen! Zet ‘m op.

 2. he verdorie, maar met rolstoel ( hoop dat het er een voor lange mensen is, in ieder geval met steunen die zorgen dat je knieen niet tegen je keel aan komen) kom je de 6 weken wel door. Een boekje, de pc… maar stil zitten is wel moeilijk voor ons Molenkampen.

 3. Wat een pech! Soms zit het mee, soms zit het tegen. Weinig bewegingsvrijheid voor zo’n actieve man, en autorijden is nu ook lastig. Als ik er ben is de helft van 6 weken voorbij, Miep, doe jij wel voorzichtig met verven en zo want 2 uitvallers kan echt niet.
  Kus, Marijke

 4. Hoi, nog even een tipje.

  effe naar de apoteek en “Diclac 50 mg gél” kopen,kan/ moet zonder recept. Kreeg ik voorgeschreven, toen ik mijn voet gebroken had. Werkt perfekt ! Het is net “velpon”, Het kleeft aan alle kanten……..maar het verzacht de pijn wel. Ik smeer het overal op -:)

  We hebben hier ook nog krukken staan en een rollator. Mag je lenen, maar dan moet Miep het wel even komen halen. Dat past allemaal niet in onze auto.

  Haha, kan zij zich meteen uitleven in onze tuin. Kati is zo vreselijk trots op haar werk. We hebben intussen weer overal stekjes van. Alles komt op, niet normaal meer. Zelfs de paarse bloemkolen komen op. Die zal Miep nog niet hebben .-)
  Haha

  Morgen komt Kati weer helpen. Wat een schatje.

  Wij hadden de tijd verkeerd begrepen….Zij was er al om 8 uur vanochtend….. Goffer, ik was net bezig om wakker te worden…

  Zit ik net in mijn blote kont in bed……..Komt zij alweer knuffelen.

  Zij heeft weer heel veel gedaan.

  Ik hoor het wel, maar we wensen je allebei veel sterkte toe en Miep natuurlijk ook !

  Liefs,
  Ine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s