In het nieuws.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Ze zouden eigenlijk op de dorpsdag komen, als ze tijd hadden. Maar ze hadden teveel reportages om dit er ook nog tussen te krijgen. Gisterenmorgen ging de telefoon, of ze om twee uur welkom waren. En, oh ja, of er ook iets in de oven kon staan zodat er een mooi voorbeeld zou zijn. Ik belde de burgemeester en sprak af met Erzi en Eszti.

Rond half twee was iedereen present. Hans had ondertussen een gerecht gemaakt met rundvlees dat heerlijk stond te pruttelen in de zon. Zowel de reporter als de cameraman zijn twee jonge kerels die zeer goed Engels spreken. Hans wilde zijn verhaal graag in het Hongaars vertellen, maar de reporter gaf aan dat hij buitenlanders liever in het Engels interviewt. En zo geschiedde. Kijk zelf maar dan begrijp je het misschien beter. En om aan te geven dat het niet alleen heet is in de oven, gisteravond rond zes uur in Pécs:

Celsius geen Fahrenheit.

De televisieuitzending

Mip

6 thoughts on “In het nieuws.

  1. Erg leuk de mooie commercial! En dat fotós vind ik ook leuk. En Leen, geloof me, geijkt of niet, het is om te stikken, dus misschien is het wel 2 graden warmer…..
    Gerde even middelpunt van onze wereld!

  2. zo he, op de tv, hij heeft het weer voor elkaar en ook al is het geen nederlands en is er over heen gepraat in het Hongaars en hapert mijn pc, ik heb toch een goeie indruk gekregen. en zijn de mensen van Gerde bevoorrecht met jullie aanwezigheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s