Zaadhandel.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Ik was niet te lui om te schrijven. Ik had ook geen schrijvers “block”. Eigenlijk had ik genoeg inspiratie, maar het kwam er niet van. Geen tijd. En eigenlijk nog niet. Maar er zit me iets dwars en dat moet er toch even uit. Ik hou het kort want ik moet zo weer naar buiten.

Sinds de zon is teruggekeerd van vakantie is de tuin weer ons domein geworden. Vooral de moestuin vraagt veel aandacht. De perspotjes vol zaden zijn nu kleine plantjes geworden en verhuizen dagelijks per soort naar de volle grond. We hebben alles met aandacht uitgezocht, zodat er een mooie diversiteit aan heerlijkheden kan groeien. Maar nu ben ik van slag. Van slag door dingen die ik lees en waarbij ik mijn eigen ogen niet kan geloven. Toch is het onderstaande geen fabel maar werkelijkheid. Het onderstaande komt uit de koker van iemand die ik liefst zou willen omschrijven als “Debiel”. Waarbij ik gelijk mijn excuses maak aan degene die met deze hersenafwijking geboren is. Lees het en verbaas je. Misschien wil je ook, net als wij, de petitie tekenen.

http://www.demorgen.be/dm/nl/996/Economie/article/detail/1620421/2013/04/23/Europa-plant-controle-op-kleinschalige-teelt-van-fruit-en-groenten.dhtml

Mip

4 thoughts on “Zaadhandel.

  1. Ze zijn echt stapelkrankjorem geworden. Of is dit een late 1 april-grap? Dit geloof je toch gewoon niet! Net nu bijna iedereen aan het tuinieren geslagen is op biologische en duurzame wijze. Het zal hier ook weer zijn om de grote graaiers te steunen. Wat is dit voor wereld gotverdomme!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s