Grrrrrrr……iep!

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Het monster houdt ons al meer dan anderhalve week bezig. Steeds als je denkt dat het weer wat beter gaat steekt het weer ergens anders de kop op.

Nee, het houdt ons niet in bed. Was het maar waar. Gewoon twee dagen koorts en dan even klappertandend tussen de klamme lappen om daarna weer als hernieuwd op te staan. Niets van dat alles. Hangerig, belabberd, maar nog wel op de been. Te slap om iets te doen, te sterk om op je kont te blijven zitten.

Voor we naar de huisarts gingen moest ik wel eerst mijn studie afronden. Deze keer met klare taal wat vooral aan hoofd, keel en oren mankeert. Nu weet ik de meeste woorden wel maar “voorhoofd holte ontsteking” zijn niet de eerste woorden die ik wil onthouden.  En nu ik ze toch weet zal ik ze niet snel vergeten. Hoewel ik natuurlijk hoop dit voorlopig niet meer te hoeven gebruiken.

En dat allemaal nu de plannen voor het hotel klaar liggen. Het is al voor een deel in aanbouw maar moet wel worden afgemaakt. Zodra de bouw wordt hervat zal ik er foto’s van sturen. Maar nu eerst maar weer eens even met het hoofd boven kokende menthol luchten, afsluiten met een handdoek en dan maar hopen dat we er meer lucht van krijgen.

Mip

5 thoughts on “Grrrrrrr……iep!

    • De reacties lezende zie ik dat het een dierenhotrl moet worden. Had al visioenen van een grote mensen hotel in de achtertuin, met leuk terrasje.
      Wat vervelend zo,n dicht hoofd. Spreken we over griep, echte griep, dan moet je daar 3 weken voor rekenen, al naar gelang van de conditie. Sterkte, lieffies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s