Jolene Augustus 2007 – Februari 2014

14 thoughts on “Jolene Augustus 2007 – Februari 2014

 1. Oeps. Ik dacht dat de foto┬┤s haar leven tot nu toe lieten zien, maar ik begrijp nu uit het bericht op Facebook dat Jolene is overleden. Wat erg! Jullie zullen ongetwijfeld heel verdrietig zijn. Veel sterkte! Ook al was haar leven veel te kort, het was bij jullie mooi en goed!

 2. Wat was ze lief en leuk en mooi en moedig en ondeugend. En wat had ik haar nog graag langer willen ontmoeten. Nu in de hondenhemel maar bij jullie in de hemel op aarde. Vandaag naar haar laatste plaatsje op haar jacht terrein en voor altijd een plek in ons hart.

 3. Pff, ook al kende ik Jolene niet door deze mooie collage heb ik toch een idee wat voor een hondje het was. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Een dikke virtuele knuffel voor jullie allebei.

 4. Bij het zien van de foto’s had ik al een bang vermoeden. Leen bevestigde dat..ik zit niet op Facebook.
  Heel veel sterkte gewenst met het heengaan van die lieve Schat.

  Jolene heeft een heerlijk leventje gehad bij jullie ! Van gedumpt te zijn in een veld en dan te kunnen opgroeien en genieten bij jullie.

  Veel liefs,
  Ine

 5. Ach, lieve kleine dondersteen, wat zullen jullie haar missen. Al toen ik haar in de ” ton” zag zitten dacht ik hoe gaat zich dit oplossen.

 6. Heel veel sterkte, ik weet uit ondervinding hoe zwaar het is om te moeten beslissen voor zo’n trouw dier, ze kunnen niet praten maar blikken zeggen meestal genoeg. Ze heeft bij jullie een goed leven gehad, kleine troost voor jullie misschien. Sterkte ermee.

 7. Oh liefjes toch… Niet onverwacht, maar wat doet het pijn. Voor Jolene het beste denk ik, zo had ze geen onbekommerd, vrij en avontuurlijk hondenleven meer. Geef haar een mooi plekje in de tuin; bij mij zit ze in m’n hart, wat was ze lief en bijzonder. Prachtig foto-overzicht. Dikke kus!

 8. Jammer afscheid nemen van zo,n lief diertje is met geen pen te beschrijven, gelukkig heeft ze bij jullie een geweldig leven gehad. Dat is ook de enige troost die je hebt in zo,n situatie. Vergeten doe je ze nooit, en ze laat ongetwijfeld heel veel mooie herinneringen achter voor jullie. Sterke, en koester die herinneringen. Zo ervaren wij het ook naar dat wij onze Lany 2 maanden geleden ook hebben moeten laten inslapen van wegen babesiose besmetting, Elke dag praten we nog over haar, en elke dag missen we haar nog.

 9. Vreselijk,zij was de eerste hond in mijn leven,die mij over mijn hondenangst heen hielp. Dank je wel lieve Jolene,ik zal je missen op onze jaarlijkse vakanties. Dikke kussen voor Hans en Miep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s