Een vraag die een mens wakker kan houden.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Is het toegestaan om een hond, een sul onbenul die geen vlieg kwaad doet, met veel geschreeuw en gevloek op militair niveau tot stilstand te brengen en de hond in elkaar gedoken daarna met een felle trap, omdat hier sprake is van iemand die aan verdedigingssport doet, van je terrein te trappen?

Dat is een vraag die een mens wakker kan houden.

Mip

 

9 thoughts on “Een vraag die een mens wakker kan houden.

 1. Nee natuurlijk niet! Je trapt geen kinderen of honden. Wat een lafaard! Zeker derde zoon waardoor hij niet in dienst mocht. Gemiste kans. Ik geef jullie in overweging de politie in te schakelen. Tot voor kort deed de politie niet veel aan dit soort zaken maar dat is gelukkig allemaal veranderd. Er zijn op dit moment zelfs speciale afdelingen die van deur tor deur gaan om te kijken of er toch niet nog een hond aan de ketting ligt. Hier zijn ze al geweest en ik kan je vertellen dat er een paar een hele fikse boete hebben gekregen. Schakel ze gewoon in want een hond trappen onmdat hij toevallig in z’n enthousiasme over je grond rent? Hoe gefrustreerd kun je zijn? Sterkte jullie!

 2. Daar kan ik echt heel boos om worden. Je blijft met je poten van dieren af, tenzij om ze te aaien of knuffelen. Ik zou niet voor me zelf instaan

 3. De boze stormbahnfuhrer die deze hond zo behandeld is een zielige man, die ook nog eens verdedigings tactieken geleerd heeft omdat hij zelf een angstig persoon is.
  Dit soort mensen begint altijd met schreeuwen en eindigen met geweld.
  Daar zijn in de wereld genoeg voorbeelden van.
  Zielig voor de hond, maar van hetzelfde gedrag zijn ook veel mensen de “lul”
  Bram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s