Stoppen met de blog of toch maar niet?

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

Het zit al een tijdje in mijn hoofd. Stoppen met de blog. Tijd voor iets anders roep ik steeds maar. Het plan was niet om te stoppen met de blog zelf maar wel met KortLevens verhalen. Niet dat er niets meer te vertellen is. Er is meer te vertellen dan er geschreven wordt.

Ik wilde iets anders. Iets waar mijn lezers bij betrokken zijn. Het plan ligt al klaar en de uitvoering ervan is al besproken. Veel kan ik er nog niet over zeggen. Pas als er werkelijke vormen ontstaan die goed genoeg zijn om te publiceren kan ik er werkelijk iets over vertellen. Dat klinkt vreemd maar dat is het niet.  Het enige dat nodig is is medewerking en dat is hier in Hongarije niet altijd even gemakkelijk. Want  ja kan net zo makkelijk  nee betekenen terwijl er toch enthousiast ja gezegd wordt. Maar het  plan is mooi, dat kan ik u verzekeren.

Nu ziet u boven dit verhaal toch KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen staan. Dat heeft een reden. Vorige week kreeg ik een email met een verzoek deze blog te mogen volgen. Juist net nu ik besloten had te stoppen. Ik ging op onderzoek naar mijn aanvrager en kwam terecht op een site die al lang onze interesse heeft. Hoe ze bij mij terecht zijn gekomen weet ik niet. Maar wat ik wel weet dat ik u dit verhaal niet wil onthouden. Ik zal zowel de site als de video (duurt een half uur, maar geen seconde om van te missen) hierbij linken. En het is tevens deze stichting die er voor heeft gezorgd dat ik niet helemaal ga stoppen met mijn verhalen, omdat dit verhaal nog niet af is. Met een natte vinger te lijmen zou Hans zeggen.

Mip

7 thoughts on “Stoppen met de blog of toch maar niet?

 1. Lieve Mip, Ik lees je blog graag! Er mogen geen andere conclusies aan het feit dat ik niet zoveel reageer worden verbonden dan dat ik de tijd die ik op sociale media spendeer beperkt wil houden. Ik zuig je mooie verhalen op en kijk naar de vaak prachtige plaatjes! Ik wens jullie al het goed toe voor 2017 (en verder)!

 2. Lieve Hans en Mip, ik kijk altijd uit naar jullie nieuwe blogs , eerst omdat wij ook naar Hongarije wilden emigreren en daarna altijd blijven volgen omdat de verhaaltjes zo mooi verwoord worden. ik kan dat niet ben ook niet zo onderlegt . Wanneer je stopt verlies ik voor m’n gevoel een vriend en vriendin.

 3. Voor mij geldt het zelfde als voor Leen, ik geniet van de verhalen en de foto’s.
  Overigens heb ik van de week ook kennisgemaakt met de genoemde site, en ben ik aan het kijken naar de mogelijkheden van de genoemde oliëen voor mij

 4. Doorgaan!!!!! I love your blog. Ik hou er van. Van je woorden en je beelden. Meer,,,meer…meer…..blogs
  trouwens Hans kan je Blog steeds op FB zetten.

  Ben benieuwd wanneer de pharmaceutische industrie gaat lobbyen om wietolie te verbieden!!!
  ben ook benieuw welke wietolie zij heeft gebruikt. Ik neem aan die met hallucinerende aspecten. Want er is ook een olie in de handel zonder…

  Het hoort dat de arts kritisch is tegen cannnabis. Gelul. De arts hoort zich te verwonderen en dan pas iets te gaan vermoeden en testen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s