Aanvulling.

KortLevens verhalen en andere dierenvertellingen.

De blog van Monique Posthumus, de vrouw uit de video van mijn vorige blog, heb ik gevolgd tot begin oktober 2016. Het kwam doordat een vriendin mij attent maakte op het boek dat zij geschreven heeft: Kanker&Cannabis. Een boek waarvan een 2e druk verschenen is en nu vertaald is in het Duits.

Vandaag maakte een goed vriend mij er op attent dat Monique in oktober overleden is. Twee en een half jaar na het bekend worden van haar agressieve kankervorm.  Haar laatste blog, geschreven door haar man, verscheen op 11 oktober met de mededeling dat Monique op 9 oktober is overleden. Die laatste blog had ik gemist. Ik las hem pas vandaag.

Is het nu erg dat ik haar video openbaar heb gemaakt? Neen. Want juist Monique wil dat haar bevindingen over kanker en cannabis worden doorgegeven en daarmee wil zij haar verhaal levend houden, zodat veel meer mensen er van weten. Daarom is deze blog een aanvulling geworden en geen rectificatie.

Deze link gaat naar haar blog. Ze was een boeiend vertelster.

Mip

http://cannabisenkanker..com/blog

3 thoughts on “Aanvulling.

 1. Dankjewel Mip,
  Met veel plezier lees ik altijd jouw leuke korte verhalen, maar ik werd helemaal blij met je verhaal over kanker! Gelukkig is het niet op mij van toepassing, maar wie weet hoeveel mensen je met dit verhaal kunt helpen, maar waar haal je die olie? Via een arts, ik geloof het niet, want ik sprak er laatst over met een huisarts en ze vertelde dat ze het een schandaal is dat het nergens legaal te krijgen is!
  Mip ga door met al je verhalen!!!
  Groeten,
  Ina Molenkamp

 2. Dag beste mensen,

  Op de een of andere manier ben ik op jullie blog terechtgekomen, dat was via de herinneringsblog van Monique..
  Ze blijft me bezighouden; ik ben de Jesse in haar boek.. Zij was een lotgenote van mij, vanaf het begin,, we hebben zoveel gedeeld en beleefd rond onze ziekte en in de schimmige wereld rond het materiaal voor de olie…Elkaar gesteund en opgebeurd als het nodig was.. En natuurlijk ook gelachen om de absurditeit van sterfelijkheid binnen handbereik.. Het is zo triest dat ze is overleden..De herinnering aan haar koester ik diep vanbinnen.
  Ik volg een iets ander pad dan Monique en ik ben er nog en voel me goed! Als iemand wil weten hoe je olie maakt, vraag het me gerust.. Niet dat ik het materiaal kan leveren, maar ik weet heel goed hoe je het moet doen..

  Dank voor je blog Ina en Hans!

  Warme groet, Hans alias Jesse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s